voor onlineshops »

Beoordeling voor: Oriqo.com

8.8  /  10

Gemiddelde van 25 beoordelingen (afgelopen 12 maanden) uit 6 accounts.
Totaal aantal beoordelingen: 28300

Authentieke klantbeoordelingen

Alle Nederlandse beoordelingen zijn van klanten die een aankoop hebben gedaan bij Oriqo.com

8 / 10

Juiste product is gekeverd. Slecht verpakt, gewoon in originele verpakking met adres sticker erop. Product ook paar dagen later gekeverd dan aangegeven zonder bericht (je kan een levermoment kiezen maar dat heeft dus geen nut)

Verder wel prima bedrijf, maar ze wekken net wat te veel verwachtingen aan de voorkant die ze niet waar maken (en waar ik ook niet om heb gevraagd).

op 22.04.2025 om 15:44 uur

10 / 10

Supermooi product zeer makkelijk in elkaar te zetten (kan *** wat van.leren) en!! om 18.00 besteld vlgde dag in huis.
    Zeker de moeite waard

op 11.02.2025 om 20:09 uur

8 / 10

Makkelijk bestellen en snel in huis

op 27.01.2025 om 16:11 uur

10 / 10

Snelle levering van een degelijke standaard. Goede prijs / kwaliteitverhouding.

op 22.01.2025 om 19:01 uur

2 / 10

product werd geleverd zonder omdoos. en de verpakking was beschadigd. en de postbode had de doos buiten tegen de deur gezet dus was ook nog eens nat geregend.
    Commentaar van Oriqo.com:
    Dat is vervelend om te horen. We zullen PostNL hier op aanspreken. Ik stuur u per email een kortingsvoorstel toe of ik vervang het product voor een nieuwe. Graag ontvang ik uw reactie via email.

op 04.01.2025 om 08:17 uur

10 / 10

De TV Standaard werd zeer goed verpakt geleverd. En heel snel.
    Duidelijke handleiding erbij en alles heel verzorgd.

op 30.12.2024 om 07:34 uur

10 / 10

Prima product, goede service en tijdige levering. Wat wil je nog meer👍🏻

op 27.12.2024 om 08:48 uur

Alles naar wens !

op 23.12.2024 om 20:50 uur

2 / 10

Ingewikkeld bouwpakket met instructies die niet kloppen. Je moet het ding deels weer uit elkaar schroeven om latere stappen uit te voeren. Uberhaupt; dat je uren aan het klussen bent aan zon ding is onacceptabel. Als je een fiets koopt krijg je toch ook geen bouwpakket?
    Commentaar van Oriqo.com:
    Uren klussen is nooit onze opzet geweest. Het is een relatief eenvoudig product dat bestaat uit een voet, een buis en een kop. We vragen u daarom of u naar info@mountsxl.com kunt reageren om duidelijk te krijgen waar u problemen had met de montage. Ter motivatie daarvan zijn we ook bereid om u een korting te geven op het aangekochte product. Ik zie uw mail met gedetailleerde opmerkingen graag tegemoet, onder vermelding van het ordernummer.

op 13.12.2024 om 07:22 uur

10 / 10

Zeer degelijk materiaal en mooi afgewerkt. Goede handleiding om de muurbeugel te bevestigen.

op 12.12.2024 om 14:04 uur

22.04.2025 om 15:44 uur
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

meer »

Standaard