voor onlineshops »

Beoordeling voor: Oriqo.com

9.4  /  10

Gemiddelde van 23 beoordelingen (afgelopen 12 maanden) uit 6 accounts.
Totaal aantal beoordelingen: 28285

Authentieke klantbeoordelingen

Alle Nederlandse beoordelingen zijn van klanten die een aankoop hebben gedaan bij Oriqo.com

10 / 10

Heb moeten vragen om track & trace maar kreeg hem per kerende post. Postnl deed er een dag langer over maar dat is allemaal prima.
    Prima beugel voor weinig geld.

op 06.11.2024 om 14:49 uur

10 / 10

Erg goed. Was wat verkeerd gegaan maar medewerker belde als afgesproken en heeft het keurig opgelost. Top product

op 22.10.2024 om 16:36 uur

8 / 10

Snelle en correcte afhandeling.

op 07.10.2024 om 12:19 uur

Solide kwaliteit

op 04.10.2024 om 07:24 uur

8 / 10

Mooie witte ophangbeugel die alle kanten op kan. Alles zat netjes apart in zakjes en klopte. Alleen de schroeven voor in de beton muur klopte niet, beter direct bij de bouwmarkt nieuwe kopen scheelt een hoop werk. Las dit helaas in vorige review s ook al. Wij zijn erg blij ermee.

op 30.09.2024 om 19:41 uur

Prima service

op 13.09.2024 om 06:39 uur

8 / 10

De TV standaard is zoals ik verwacht had maar ook met heel duidelijke handleiding en onderdelen voor verschillende TV uitvoeringen.
    Levering is niet als op site aangegeven maar weet niet of het komt door Post NL of door leverancier.
    Na een mailtje en telefoontje is alles correct opgelost en was standaard alsnog op tijd binnen.
    Heel vriendelijke en goede service.

op 10.09.2024 om 10:33 uur

6 / 10

service van mountsxl was goed, het vervolg van en door postNL minder
    Commentaar van Oriqo.com:
    Dat is vervelend om te horen. PostNL kampt aan het einde van een mooie zomer met vertragingen, waarvoor onze excuses. Veel plezier met jouw artikel!

op 07.09.2024 om 00:58 uur

8 / 10

Ik heb een DQ Wall-Support Alpha Serie Double 400 draai- en kantelbare TV beugel besteld en vlot ontvangen. De communicatie over de bestelling was prima en de prijs was marktconform.
    Ik heb de beugel vorige week gemonteerd. Ik heb echter niet de bijgeleverde pluggen en schroeven gebruikt om de beugel te monteren want dat vond ik slechte kwaliteit.
    De beugel zelf is verder prima en er zitten diverse bouten bij om de beugel met verschillende TV's te gebruiken. Over de duurzaamheid is noh niets te melden. Daarvoor is deze te kort in gebruik.

op 06.09.2024 om 14:38 uur

06.11.2024 om 14:49 uur
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

meer »

Standaard