Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Welhof
Welhof
Welhof is gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished/outlet/b-keus/overstock producten. Waarom veel geld uitgeven als het veel goedkoper kan? Bij ons kun je terecht voor die hoge kortingen en dat combineren wij met de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

Een wasdroger gekocht, keurig behandeld, mooi op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd, top
Snelle levering, machine netjes op z'n plek gezet. Prima apparaat.
uitstekende bezorg service en prima werkend wasmachine !
Snel,gratis aan sluiting , aardig personeel
Hij is netjes boven gebracht en aangesloten .beleefd geholpen . Gewoon prima. Ik zou de volgende keer weer wat bij jullie bestellen . En andere mensen aanraden . Om bij jullie te bestellen . Ga zo door . Ook was hij op de tijd die ik door heb gekregen . En zelfs in de avond .
Wederom een fijne ervaring
Jas waar de rits met paar maanden kapot ging. Op eigen kosten moeten opsturen,maar kreeg hem gemaakt terug
Top 🔝 very fast delivery
Heel tevreden met hoe mijn klacht over de vaatwasser is opgepakt en afgehandeld. Meerdere producten bij u gekocht en op die vaatwasser na geen klachten gehad en ook de bezorging is prima met vriendelijke mensen. Zal zeker wanneer nodig opnieuw gebruik maken van welhof
Vaatwasser wast zeer slecht af .. onderste borden zijn altijd nog vuil.