Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Welhof
Welhof
Welhof is gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished/outlet/b-keus/overstock producten. Waarom veel geld uitgeven als het veel goedkoper kan? Bij ons kun je terecht voor die hoge kortingen en dat combineren wij met de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

NIET DOEN!
Dit bedrijf kost je geld.
We hebben nu twee drogers geprobeerd en beiden werkten niet. Beide keren zijn de traptreden beschadigd door de bezorgers. Met extra kosten en tijdverspilling tot gevolg.
Geen fatsoenlijke excuses, geen onkosten vergoeding, niks, volkomen ongeïnteresseerd deze mensen.
Beide keren wordt het ook niet aangesloten.
Ze doen alleen de stekker in de wandcontactdoos, je moet zelf slangen kopen en aansluiten dus nog meer kosten.
Onze klacht is al weken in behandeling maar we horen niks. Communiceren is een drama. Er wordt niet gereageerd of je krijgt standaard antwoorden. Geen geld terug, dus gaan we nu voor de 3de droger. Als die ook weer niet werkt gaan we naar de rechter want dit is echt dramatisch.
Goede afhandeling
Prima geregeld.
Na 3 maanden zitten een aantal kledingstukken gedraaid in de losgeschoten rubberrand van de wasmachine en ligt er een onderdeel los in de machine.
Niet de goedkoopste machine en drie jaar garantie, maar volgens Welhof is het gebruikers slijtage... (ik ben alleenstaand en boven de 60, niet alsof die machine iedere dag staat te draaien).
3de apparaat wat ik heb gekocht zeer tevreden goede vriendelijke service netjes geplaats
Qua levering mag echt verbeterd worden, eerst werd de levering verplaatst omdat het niet uit kwam, daarna was er niet duidelijke communicatie, ik had aangegeven witgoed mee te nemen maar dat was niet bekend bij de bezorger, plaatste hem een heel eind van waar hij moest staan (was in een schuur in de tuin) dus moest hem zelf plaatsen en zetten terwijl dat wel werd aangeboden vanuit de website.
Prima levering
Heb niet zoveel geld om uit te bestede, heb ik op internet op zoek naar tweedehands N kwam bij U terecht, ontzettend blij met uw service, dank u wel .
Goede service en een fijne koelkast.
Droger netjes en optijd geleverd. Machine is wel te zien dat deze niet nieuw is. Kitrand in de deur nog nat als machine geleverd wordt. Droger werkt maar op 1 stand goed. Andere opties was niet goed droog. Nu pas een paar keer gebruikt maar niet heel enthousiast. Vocht achter transparante kap van de deur. Heeft duidelijk met de kitrand te maken. Erg jammer. Ook niet de hoofdprijs betaald.