Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Bijzonder - Schilderijen & Fotokunst
Bijzonder - Schilderijen & Fotokunst
Bijzonder is een prettige galerie met mooie en bijzondere schilderijen, fotokunst en unieke dressoirs, kastjes, vazen en andere mooie accessoires. Vanuit je stoel kun je thuis in alle rust de schilderijen bekijken, een keuze maken en het schilderij gratis, veilig en verzekerd, thuis laten bezorgen.

We zijn erg goed geholpen in de Galerie. Mooie kunstwerken en we kregen goede adviezen van Jacco. Jacco is bij ons thuis geweest en ons goed geadviseerd. Wij zijn erg blij met onze aankoop. Deze hangt nu schitterend in onze woonkamer.
Wij zijn goed en enthousiast geholpen bij t uitzoeken van ons schilderij. Resultaat is erg naar ons zin.
Ik ben heel goed geholpen met de aanschaf van een prachtig schilderij.
Ik ben heel goed geholpen met de aanschaf van een prachtig schilderij.
Wij hebben helemaal onze smaak gevonden bij Bijzonder. Omdat we niet konden kiezen, is Jacco de volgende dag al met 6 schilderijen naar België gekomen zodat we ze één voor één ter plekke konden bekijken in ons interieur. We hebben zo een prachtig uniek werk uitgekozen. Top service!
Wij waren op zoek naar een werk voor bij de eettafel en kenden Bijzondere Schilderijen al van een eerdere aankoop. Nadat we eerst op ons gemak konden rondkijken nam Jacco alle tijd voor ons. We waren uiteindelijk geïnteresseerd in 2 compleet verschillende werken en stonden voor een moeilijke keuze. Desgevraagd was het geen enkel probleem om de werken bij ons thuis te mogen bekijken. Dit kon de volgende dag al! We hebben ze uiteindelijk allebei genomen en zijn er erg blij mee.
Wij waren op zoek naar kunst voor onze nieuwe woning.

Bij Bijzonder vonden wij de kunstwerken die we beide prachtig vonden en die bovendien perfect pasten in onze nieuwe woonomgeving.

We werden zeer vriendelijk te woord gestaan door Jacco, die een aantal kunstwerken naar onze locatie bracht om deze in de woonomgeving te kunnen beoordelen.

Na een aantal deskundige adviezen van Jacco hebben we nu kunst aan de muur waar we erg blij van worden.

Diane en Ton.
Wij waren op zoek naar kunst voor onze nieuwe woning.

Diane en Ton.