Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Basiclabel.nl
Basiclabel.nl
De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig.

Overzichtelijke site! Snelle levering indien op voorraad natuurlijk. Goed verpakt
Aan het begin van het tijdvak van 2 uur stond de vrolijke en aardige bezorger met onze bestelde banken op de stoep.
Uitstekende service, we zijn erg tevreden!
Uitstekende service, we zijn erg tevreden!
Ik zag 2 metalen vitrinekastjes voor aan de muur en was meteen verliefd en de prijs was ook nog eens erg laag. Savonds besteld en de volgende dag in huis! Heel erg goed verpakt zodat ze niet kapot konden bij transport. Een dikke 10!
Bedankt ik ben erg blij met deze bijzettafel. Net zo groot in doorsnede als mijn poef en valt mooi over de poef heen. Maatvoering was dus helemaal juist aangegeven en bezorging keurig en supersnel.
Mooie website en fijn bestelproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en de levering zelf was precies zoals afgesproken. Top!
Super ervaring met Basiclabel. Behulpzame en vriendelijke klantenservice welke mij vlot hebben geholpen. Bestelde artikelen waren zeer snel geleverd en van goede kwaliteit. Top service!
Enige tijd na bestelling en voor levering bleek het product afgeprijst, alsnog het kortingsbedrag terug ontvangen, top !