Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Creastairs
Creastairs
Creastairs: Traprenovatie voor binnen en buiten. Creastairs is een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie. Ze renoveren zowel binnen- als buitentrappen en gebruiken materialen van hoge kwaliteit. Creastairs biedt verschillende diensten aan, waaronder: Het bekleden van houten trappen Het aanbrengen van antisliplagen Het repareren van beschadigde treden Creastairs werkt snel en efficiënt en garandeert een perfecte pasvorm. Ze hebben een showroom in Waddinxveen waar u hun trappen kunt bekijken en meer informatie kunt krijgen. Waarom kiezen voor Creastairs? Hoge kwaliteit: Creastairs gebruikt materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan. Snel en efficiënt: Creastairs werkt snel en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van uw gerenoveerde trap. Perfecte pasvorm: Creastairs garandeert een perfecte pasvorm van uw nieuwe trap. Showroom: U kunt de trappen van Creastairs bekijken in hun showroom in Waddinxveen. Meer informatie Wilt u meer weten over Creastairs of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bezoek dan de website van Creastairs: https://www.creastairs.nl/.

Goede service. Mooi resultaat. We zijn er erg blij mee.

Is er een nadeel? Jazeker de enorme keuze in kleuren. Keuzestress gegarandeerd.
Wij zijn goed geholpen.

Professionele vakmensen.

Werken heel netjes.

Met een heel mooi eind resultaat.
Ontzettend blij met het resultaat van de gerenoveerde trap. We hebben gekozen voor een volledige zwarte trap inclusief ingebouwde verlichting!
Het gehele traject verliep vlekkenloos en ook alle medewerkers waren even vriendelijk!
Zeker een dikke aanrader!
Na een bezoek aan de showroom heeft de VVE van ons appartementencomplex gekozen voor dit bedrijf. Het resultaat is heel mooi en de samenwerking was prima!
Ondanks wat kwaliteit probleempjes die goed opgelost zijn, hebben we een prachtige trap gekregen!
Na een week van 2 hard werkende mannen in huis te hebben gehad zijn de 2 trappen en 3 traphekjes klaar. Wij hebben ze in 2 kleuren laten doen en het resultaat mag er zijn. Een hele metamorfose.
Alles weer schoon opgeleverd. Goed werk geleverd.
Een vlokkentrap dat wqs nieuw voor ons. De mannen en dame van Creastairs hebben uitstekend werk gedaan. Erg nette vaklui met passie voor hun werk.
ik wist niet wat ik moest verwachten, kende het niet. Maar wat een mooie hal, 2 trappen en overloop heb ik gekregen!! Ook het schilderwerk op de muren, deuren en plafonds is prachtig geworden. Erg onderhoudsvriendelijk ook! En wat ook een fijne bijkomstigheid was: de manier van werken; de vakmensen zijn vriendelijk, rustig en ruimen elke dag alles op. afspraken worden nagekomen, dus kortom; aanrader!
Echt een eyecather en Creastairs werkt rustig en legt alles netjes uit. Vincent is ook altijd bereikbaar voor vragen! Wij zijn echt een fan van dit product!
Ik ben helemaal blij met het resultaat, alles vakkundig gemaakt. Goed advies door Vincent bij het uitkiezen en ook op detailniveau door de supervriendelijke vakmensen bij het aanbrengen. Alles is heel netjes afgewerkt en ik kan het iedereen aanraden!