Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

VON BURG TV

Besteld via de website, was eenvoudig. Daarna bevestiging en planning van levering. Uiteindelijk vond de levering nog een dag eerder plaats. Keurig en correct!
Goed geholpen bij Von Burg. Was mijn 2e tv die ik daar kocht in 10 jaar. Goeie service, oa het thuisbezorgen, afspraak en zeer scherpe prijs!!

Dank je wel voor jullie super service!!

Ik zal jullie zeker aanbevelen bij kennis, vrienden etc
voor de zesde keer een tv gehaald bij Von Burg.
Altijd de juiste informatie en/ of de juiste oplossing.
Dit keer ook gebruik gemaakt van de bezorging en de installatie en wat een vakmensen. TV hangt precies goed afgemeten in samenspraak met elkaar.
Na veel filmpjes op YouTube had ik drie tv modellen op het oog. Via Google kwam ik uiteindelijk bij Von Burg Tv uit. Het was voor mij 45 minuten rijden om er te komen, maar werd vriendelijk geholpen door Hamid. Alle ins en outs besproken en de keuze was gemaakt. Nog wat bedenktijd genomen en toen online besteld. Na een belletje met Von Burg een kortingscode voor m’n tv gekregen en uiteindelijk was ik in totaal bij 500€ goedkoper uit dan bij mijn lokale TV winkel.
Afleverdatum opgegeven tijdens bestelling en een bedrijf dat rechtstreeks tv’s van fabrikanten naar klanten verzend. Transporteur kwam netjes op tijd bezorgen (belde 15min voorafgaand).

Tv in gloednieuwe doos zonder beschadigingen die ook nog bij aflevering door transporteur werd gefotografeerd op zichtschade. TV hangt inmiddels en is fantastisch. Kortom wil je een eerlijke prijs en advies dan zou ik niet verder kijken.
Heel fijn
Na een bericht op de site werd ik gebeld met een mooie prijs, duidelijk onder de concurrentie lag. Als je hem dan afhaalt is het nog voordeliger! Op voorraad, vriendelijk en mogelijk door een kleinere winkel, minder personeel, goed voor de portemonnee!

Ps: hieronder staat qled maar ik heb een qd oled gekocht!
Super Geholpen door een turkse jongen.
Hij heeft mij de hone cinema in de winkel nog even laten horen en nam hier echt de tijd voor.
Ik was gelijk om! En na het afrekenen werd ik nog geholpen met alles naar me auto sjouwen!

Lekker bezig gasten!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. En goede prijs. Aanbevolen!
Met hoofdletters geschreven omdat dit ECHT waar is.
1. Hele goede service,
2. Mooie prijs voor onze tv een samsung QE55S95C.
3. Houd zich aan afspraken die zijn gemaakt via de telefoon.

4. Goede uitleg hoe het een en ander werkt.
5. Altijd bereid om telefonisch begeleiding te geven.

Wij zijn nog steeds super blij met onze keuze.
Snelle levering, mooie prijs, , en extra informatie voor makkelijker installatie