Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Zolemba NL
Zolemba NL

Super weer!
Snelle en correcte levering van adresetiketten op rol. Voor ook nog eens een hele goede prijs.
Wij zijn blij met Zolemba
Vriendelijke mensen, en persoonlijke hulp. Snelle verzending.
Ik heb de etiketten ontvangen (factuur ***)en deze blijken heel dun van kwaliteit en niet heel erg wit (iets creme achtig)
komen afspraken na en snelle service
Snelle en correcte levering
Afdrukken zijn slecht. Driedubbel, overal inktvlekken. Op meerdere printers uitgeprobeerd, bij allemaal het geval.
Alles op tijd geleverd, Foutje bij het bestellen, telefonisch contact gehad, vriendelijke medewerkster en keurig opgelost.
Heel fijn geholpen
Prachtig sample boekje ontvangen, ergens een beetje zonde van het materiaal maar wel premium. Probleem ligt vooral bij de inhoud. Het boekje bevat niet alle typen materiaal, precies degene die ik nodig had zaten er niet in waardoor ik niets aan het hele boekje heb gehad. Ik vroeg om samples voor de ultra sterke en extra permanente stickers deze zitten er beide niet in. Daarbij kreeg ik geen tracking plus bij DHL was de afzender Global Production Center, niet duidelijk Zolemba.
Zolemba stelt alles in het werk om ons steeds goed van dienst te zijn. Tevens snelle leveringen en goede prijs/kwaliteit verhouding.