Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Luxury4you.nl
Luxury4you.nl
Luxury4you is onderdeel van huidtherapeutisch centrum Medical Beauty Center met vestigingen in Hoogerheide en Bergen op Zoom. Wij werken samen en i.o.v. omliggende ziekenhuizen en bieden behandelingen aan voor huidverzorging - en huidaandoeningen. Onze HBO huidtherapeuten zijn geregistreerd in het KP paramedici en adviseren u welke producten het meest geschikt zijn voor uw huidconditie. Neem gerust vrijblijvend en gratis contact met ons op!

Reeds eerder iets besteld en ook toen goede ervaring. Prettige webwinkel, eenvoudig een bestelling te plaatsen. Dat is fijn, vooral voor mensen van mijn leeftijd die minder thuis zijn in de digitale wereld.
Ook het voldoen van de rekening via Billink is super geregeld.

Zeker aan een ieder aan te bevelen.
bestellen heel makkelijk en supersnel geleverd
Ik ben super tevreden over de snelle en goede service van Luxury4you.nl.
Duidelijke en mooie webshop ook.
Goede producten , snelle levering
Al meerdere keren besteld voor eerlijke prijzen. Altijd super snel verzonden en nog eens keuze uit verschillende proefjes. Echt top!
Kreeg duidelijk advies bij retourneren van een zending via een persoonlijke mail.
Je krijgt onmiddellijke feedback als je een vraag hebt gesteld via hun online chat.

Ze hebben goede kennis van hun producten.

Vandaag besteld, morgen geleverd !
Bij een bestelling kan je kiezen uit hun keuzemenu voor staaltjes en je krijgt een kortingsbon te gebruiken bij een nieuwe bestelling.

Ik ben favoriet !

Ze hebben goede kennis van hun producten.

Vandaag besteld, morgen geleverd !

Ik ben favoriet !
Goede prijs/kwaliteit
Super fijn dat men de mogelijkheid biedt om nieuwe producten uit te proberen d.m.v. gratis staaltjes
Vlotte en perfecte service
Gezichtsverzorging besteld, extra staaltjes erbij gekregen die we zelf mochten kiezen. Ook is onze bestelling zeer snel geleverd!