Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

farmaxx.be/nl
farmaxx.be/nl
Farmaxx is een erkende Belgische apotheek. Ideaal voor eenieder die exact weet wat hij of zij nodig heeft en voor wie niet zich niet kan verplaatsen of gewoonweg geen tijd heeft. Wij hebben alle zorgproducten voor u ter beschikking die zonder voorschrift verkocht kunnen worden. Hoofdpijn? Spijsverteringsproblemen? Tijdelijke koorts? Bestel online uw medicatie. Aarzel niet om het advies van onze apothekers in te winnen. Zij zullen u deskundig helpen en u aangeven welke producten het best geschikt zijn voor uw specifieke aandoening en uw behoeften. Zij zullen u steeds duidelijke, professionele en nauwkeurige informatie verschaffen.

Als nieuwe klant vind ik de communicatie naar de klant ondermaats. Er zou duidelijke communicatie moeten zijn omtrent de te verwachten leveringstermijn via mail.
To improve: De naam 'bestellingshistoriek' is onduidelijk. Bedoelt u de producten die in het verleden besteld werden? Of bedoelt u de producten waarvan de betaling succesvol is verlopen? Ik mis een duidelijke bevestiging van een succesvolle betaling.
Heel eigenaardig, heb een account, kon me niet inloggen, account werd niet herkent. Wachtwoord proberen te resetten, werd ook niet herkent. Uiteindelijk wel kunnen een bestelling plaatsen als gast.
Beste, ik heb nog steeds mijn bestelling Bestelling WEB6880 niet gekregen. zelfs nog geen mail dat het verstuurd is. Medicatie is wel een product dat men asap nodig heeft. ik verwacht wel een betere service naar leveringstermijn toe. mvg Cindy
I've ordered something on 7/11 and today 22/11 it is not delivered yet.
I've sent a mail because I could not find a phone number and it took 5 days to get an answer. On 15/11 they told me that it would be delivered in the first coming days. On 22/11 I've sent another mail. I hope it will not take again 5 days to get an answer. I hope I get my order delivered.
A fuir !! Il s'agit d'un site frauduleux. Commande d'un montant de 171,-00 jamais reçue. Mes mails au vendeur sont restés sans réponse. Je viens d'ouvrir un dossier chez PayPal pour demander le remboursement de ma commande et leur signaler l'arnaque.
TOPSERVICE
Heel snelle service tegen een heel goede prijs.
Goede service en altijd op de juist vermelde datum.
Le service est excellent, je vous souhaite du succès