Farmaxx is een erkende Belgische apotheek. Ideaal voor eenieder die exact weet wat hij of zij nodig heeft en voor wie niet zich niet kan verplaatsen of gewoonweg geen tijd heeft. Wij hebben alle zorgproducten voor u ter beschikking die zonder voorschrift verkocht kunnen worden. Hoofdpijn? Spijsverteringsproblemen? Tijdelijke koorts? Bestel online uw medicatie. Aarzel niet om het advies van onze apothekers in te winnen. Zij zullen u deskundig helpen en u aangeven welke producten het best geschikt zijn voor uw specifieke aandoening en uw behoeften. Zij zullen u steeds duidelijke, professionele en nauwkeurige informatie verschaffen.

Partner ID | EE1EFCE7278C16A |

- Positief 86.52%
- Neutraal 4.49%
- Negatief 8.99%
Totaal aantal beoordelingen: 178
Gemiddelde van 3 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)
- 86.52%
- 4.49%