Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Belat
Belat
Belat heeft het allemaal voor u! En ook nog eens aan de beste prijs! Eigen productie en import elimineren de tussenpersoon zodat u, onze gewaardeerde klanten, zeer goedkoop houten producten zoals parketvloeren, visgraat vloeren en eiken balken kunnen aanbieden. Het motto van Belat is: "Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!" Belat kan u meer dan 250 verschillende onbehandelde houten vloeren aanbieden. Al deze vloeren worden volledig naar uw wens behandeld met een olie, vernis of beits. Voor onze klanten is er een aanbod samengesteld dat ondermeer bestaat uit massieve eiken planken, eiken lamelparket en grenen vloer en zowel mdf plinten als houten plinten in alle soorten en maten. Tevens is er een uitgebreid assortiment van massieve visgraat vloer en samengestelde visgraat vloer in aanbieding. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is er in het magazijn in Kleine-Brogel meer dan 25.000 m² parketvloer op voorraad. In het magazijn in Vilvoorde is er zo een 15.000 m² parketvloer aanwezig. Veel van deze vloeren zijn dus meteen leverbaar. Als u op zoek bent naar een mooie deal dan mag u zeker ook eens een kijkje nemen bij promoties en partijen. Een bestelling van minimaal 100 m² parketvloer wordt gratis geleverd in België en Nederland, met uitzondering van promoties, miniplanken en grenen. Naast uw leverancier voor parket is Belat ook gespecialiseerd in versgezaagde eiken balken. Deze kan u gebruiken voor allerhande buitenconstructies zoals carport, terrasoverkapping, eiken bijgebouw, eiken schuur, houten schuur, houten garage, poolhouse, etc. De eiken balken zijn enkel beschikbaar in Kleine-Brogel.

Van showroom tot afwerking: alles liep op wieltjes. Topbedrijf!
Super tevreden van de keuze en de begeleiding in de winkel.
Goede opvolging van offerte tot oplevering.
Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Heel aangenaam contact.
Je voelt dat ze passie hebben voor hun vak. Ze geven geen standaardpraatjes.
We zijn enorm blij met onze nieuwe vloer van Belat. Een echte meerwaarde voor ons interieur!
Belat denkt echt met je mee en stelt geen overbodige producten voor.
We hebben onlangs een prachtige eiken parketvloer gekocht bij Belat, en we zijn ontzettend tevreden! De medewerkers namen echt de tijd om ons te adviseren en hielpen ons de perfecte vloer te kiezen. De plaatsing verliep vlot en professioneel. Onze woonkamer ziet er nu fantastisch uit!
We werden we vriendelijk geholpen en kregen we deskundig advies. We hadden specifieke wensen voor onze vloer, en ze dachten goed mee over de beste oplossing. De levering en plaatsing gingen volgens afspraak en zonder problemen. Echt een aanrader!
Na lang zoeken hebben we bij belat precies gevonden wat we zochten. De prijzen zijn eerlijk en de kwaliteit is uitstekend. De vloer ligt er nu een paar maanden in en we krijgen nog steeds complimenten. Erg blij met onze keuze!