Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Askja Reizen
Askja Reizen

Er was goed contact te krijgen met het reisbureau. Er werd goed geluisterd naar de wensen en ook was er een prettige afstemming over details van de reis. Op locatie bleek alles prima in orde. We hebben genoten van onze mooie vakantie.

Het was prettig dat jullie ook boekingen doen voor grotere groepen.
De organisatie is zeer toegankelijk en kent een persoonlijke benadering. Het is prettig dat er persoonlijk (telefonisch) contact is en dat meerdere medewerkers in staat/bereid zijn te helpen (er wordt dus niet afgeschoven of verwezen). De bestelling is fijn afgehandeld. Bij (aanvullende) wensen is er goed meegeschakeld en gedacht om het voor ons gemakkelijk en comfortabel te maken.
Voorgestelde verbeteringen: Ons was niet geheel duidelijk waarom we op onze trip 'Loen' moesten aandoen. Daar hebben onvoldoende bij stilgestaan. Hadden we achteraf gezien niet hoeven doen denken we.
En het 'toeristisch karakter' van Geiranger/Geirangerfjord had wat meer belicht mogen worden.
Prima, goede voorlichting gehad kn Arnhem. Verder ook de informatie digitaal ontvangen.
1. gemiddeld voldeed de reis,
- positief: prachtige verassende landschappen
- negatief: een aantal accommodaties, diepte punt: bed met keihard matras
- voor deze kosten mag je meer kwaliteit verwachten

2. door meer inspanning had Askja meer waarde kunnen leveren / had minpunten kunnen voorkomen :
- kamer bij laad - en losplaats
- betaald voor comfort kamers, mogelijkheden zijn niet benut
- laaste ochtend geen ontbijt iv.m.vertrektijd vliegtuig
3. we moesten voortdurend kritisch zijn om voldoende aan onze trekken te komen, na klacht is dit hersteld:
- verkeerde afboeking creditkaart
- kamer er bed niet schoon gemaakt;
- kussens smerig

- betaald voor comfort kamers, mogelijkheden zijn niet benut
- laaste ochtend geen ontbijt iv.m.vertrektijd vliegtuig

3. we moesten voortdurend kritisch zijn om voldoende aan onze trekken te komen, na klachten is dit hersteld:
- verkeerde afboeking creditkaart
- kamer er bed niet schoon gemaakt;
- kussens smerig

Ik besloot om mijn Groenland reis bij Askja Reizen aan te vragen en vervolgens te bevestigen.

Sinds het eerste contact had ik er al een goed gevoel bij. Alle vragen en informatie werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Vaak met een dag al.

De reis zelf was super goed georganiseerd. Vanuit Askja maar ook vanuit Groenland. Alles liep goed in elkaar door. 😀

Vlakvoor de vakantie kwam er een klein pakketje met een persoonlijk geschreven kaart. Hierin stond in geschreven dat mij een hele mooie vakantie werd toegewenst.
Dat vond ik al erg leuk.

Ik heb een geweldige reis gehad. Uiteindelijk hadden mensen uit Denemarken, Duitsland en Italië ook deze reis geboekt en hadden we een leuke groep van 11. Soms met elkaar maar soms ook op je zelf.

We hebben zoveel gave dingen gezien en gedaan. Het weer was geweldig. 😀😍

De wandelingen met een gids waren ook erg leuk. Op die manier leer je het meest van het land.
De verblijfplaatsen waren ook hartstikke goed. Met lekker eten.

We hadden vaak lunch bij activiteiten. Echt een flink (lekker) broodje met drinken en een snack erbij.

Bij de Eqi gletsjer een soort leuke verassing. In het reisbeschrijven stond dat je zelf je koffer moest dragen.
Ok; dan doen we dat.
Uiteindelijk gaf het hotel aan dat je beter wat nodige spullen kon pakken en deze in een rugtas mee kon nemen. En daar was geen WiFi.
Dus snel even de familie thuis geappt. Want we kwamen par met de derde dag weer terug.
Dat vind ik heel leuk. Dat je even wat spullen verzameld en even niet bereikbaar bent.
😀
Al met al een geweldige reis. Zo blij dat ik dit heb gedaan.
Fantastische herinneringen en nu druk met de foto’s en dan het fotoboek bezig.

Zo lang mogelijk in deze blijde fase van Groenland blijven zitten😍😀
Askja is zeer toegankelijk en behulpzaam geweest met het plannen van onze reis naar Alaska, maar ook in de informatieverstrekking vlak voor en gedurende de reis. Hierdoor hebben wij ons nauwelijks zorgen hoeven maken!
We zijn persoonlijk op kantoor in Arnhem geweest. Daar zijn we vriendelijk en kundig te woord gestaan. Konden onze wensen op tafel leggen. Daarmee is men aan de gang gegaan. Bedrijf komt op ons als zeer deskundig over. Aan de hand van de ervaringen van de reisagente hebben we knopen door kunnen hakken. Wij zijn zeer tevreden. De attentie vooraf (labels en tasje) geeft de voorbereiding een extra dimensie. De app van GoNorth was heel fijn met de reisinformatie en coordinaten. Waardevolle aanvulling.
snel, deskundig en accuraat
Een indrukwekkend land. De reis hebben wij ervaren als een geologische excursie, erg boeiend. Veel kilometers gereden. Een eerste indruk van een bijzonder land
Vragen per mail ging niet altijd goed, geen reactie teruggekregen. Wel een melding met onbestelbaar.. Telefonisch aangeven, niet het idee dat het ook werd aangepakt. Mogelijk geen antwoord teruggekregen omdat het een verzekeringsvraag betreft,, wel jammer deze ervaring.
Weinig klant gericht, nadruk lijkt te liggen op verkopen van een standaard product. Wij zijn geen grote reizigers met een vliegtuig, huurauto en overnachingen. Voorschrijdend inzicht in de offertefase wordt afgedaan als jen neemt de hele reis of je neemt het niet, dus kleine wijziging was niet meer mogelijk. Achteraf merk je dat er meer wensen mogelijk waren geweest; bijv extra beenruimte.
Verder was de documentatie/ go north app niet alijd duidelijk/ logische, toch nog veel zelf uigezoch