Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Autopartsonline.nl
Autopartsonline.nl
Autopartsonline is De auto-onderdelen specialist van nederland sinds 1983 in Remdelen-Stuurdelen en Wiellagers 50.000 OE-kwaliteit onderdelen op voorraad,tegen groothandelsprijzen, morgen bij u thuis.

Het artikel met nr *** werd besteld op 09/01/25 en overgedragen aan DPD op 10/01/25. Verwachte leverdatum was 11/01/25.
Op track en trace echter was het artikel onderweg naar het depot op 11/01/25 en aangekomen in het sorteercentrum op 14/01/25. (DPDnr ***).
Het pakket is nog steeds niet onderweg voor bezorging op dit moment volgens track en trace.
Volgens bestelling bij autoparts kon het artikel geleverd worden binnen 24h waar we op rekenden vermits het een dringende herstelling van een auto betreft. Met een service van 48h had ik ook nog kunnen leven, maar deze vertraging vind ik buiten proportie. Natuurlijk treft autoparts hier geen schuld, maar misschien in de toekomst met professionelere bezorgers werken of accuratere leveringstermijnen publiceren op de site?
Hartelijk dank voor uw begrip.
Top product ( remblokjes peugeot208) top behandeling, onderdelen worden gecontroleerd op betreffende voertuig, goede uitleg, instructies. En gratis reinigings vloeistof en vet en bouten voor de montage. Supersnel verstuurd, volgende dag reeds in huis. Top webshop, ik word hier vaste klant van . ***
Ik had een bestelling geplaatst voor ophalen en monteren. Ze konden helaas alleen doordeweeks monteren. Dat is voor mij niet haalbaar. Later had ik nog meer onderdelen besteld. Na een telefoontje kon alles samen gebundeld worden en als 1 geheel alsnog verstuurd worden.
Echt dikke klasse. Klantvriendelijkheid helemaal super.
Ook dat ze eerst de onderdelen nog extra checken of het past voor uw auto ook dat is helemaal super.
Volgende keer als ik iets nodig heb weet ik wel waar ik dat ga bestellen.
Duidelijke webshop. Echter had ik remblokken en remschijven besteld vorige week nu heb ik de schijven Zaterdag binnen gekregen die zouden eigenlijk donderdag al komen volgens jullie mailtje nu heb ik de remblokken (order nummer ***) nog niet binnen en wil ik die graag annuleren want ik heb deze elders al gekocht. Mvg ***
Alles prima, alleen bezorging dramatisch.
Uitstekende service. Set remschijven/-blokken voor en achteras gekocht. Alles paste perfect.
Top!
Product was niet op voorraad toen een beter product gekregen die ook paste zonder extra kosten, ook was het vrij snel geleverd en paste alle producten op het voertuig
Snelle levering en zeer goed telefonisch bereikbaar met dito adviezen.
Voor remklauwen geen statiegeldsysteem wat ook wel fijn is
telefonische terugkoppeling gehad met de gratis frame nummer controle voor het onderdeel , dit is handig om passing te garanderen en frustratie te voorkomen.
Snel en goed