Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Sanitairwinkel.nl
Sanitairwinkel.nl
Een nieuwe badkamer, zoals jij die wilt. Daar gaan we voor! Vind bij Sanitairwinkel jouw nieuwe badkamer met een eerlijk en persoonlijk advies.

Een helaas terugkerend problem met een toilet zitting van Villeroy & Boch is bij herhaling keurig en snel opgelost door de medewerkers van de sanitairwinkel. Complimenten!
In de winkel zeer behulpzaam en vakkundig geholpen
Het aanraden om hier te bestellen doen
Correcte levering, retour (kraan toch niet nodig) goed afgehandeld.
Veel spullen besteld en sommige waren verkeerd door ons besteld. Sommige wisten wij niet hoe het werkt… maar iedere keer hebben wij help gekregen van sanitair winkel.

Goede uitleg , altijd beschikbaar als wij belden. Perfect communicatie!
Bedankt!
Was eerst wat sceptisch of het zou passen , nou dat was zeker ongegrond paste perfect en mijn dochter en schoonzoon en kids waren weer zeer tevreden .
Bestellen en betalen ging prima. De dag erop kwam er een gedeukte blauwe bestelbus langs van Trunkr. De doos was tegen mijn voordeur gezet en de bestuurder zat al in de auto om te kijken of ik hem binnen nam. De wc bril bleek aan de achterkant een buts te hebben gekregen en er was een stuk uit. Balen dus. Gelijk retourbeleid op de website bekeken en nergens een antwoordnummer om hem naar terug te kunnen sturen behalve de tekst dat terugsturen altijd op eigen kosten gaat. Dat mag helemaal niet dus ik heb ze netjes gemaild. Na 3 dagen kreeg ik een reactie dat een nieuwe was toegestuurd (zit je wel 3 dagen in twijfel hoe het af gaat lopen). Uiteindelijk netjes opgelost maar vaag bleef het allemaal wel.
Goede kwaliteit, levering heeft wel veel tijd nodig. Ruim assortiment. Levering is goed verpakt. Terugbetaling van geretourneerde artikelen duurt erg lang.
Zeer behulpzaam, vriendelijk en voorkomend.
Schadegeval zonder problemen zeer ruimhartig en snel opgelost !
Niets dan lovende kritiek !
Savonds besteld en de volgende dag in huis