Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Bredemeijer.nl

Je wordt heel persoonlijk behandeld door mensen. En niet door een computer/AI
Vilten binnenkant voor theepot besteld. Juiste maat besteld, maar past niet helemaal. het vilt was veel dunner dan het oorspronkelijke vilt dat bij de pot hoort.

Ik heb ja ingevuld bij aanbevelenomdat de producten van Bredemeijer mooi en goed zijn, alleen dit artikel viel wat tegen
Mijn oude theepot had ik uit mijn handen laten vallen. Daardoor paste het deksel niet meer. Via site Bredemeijer nieuwe besteld. Keuze uit allerlei modellen en kleuren. Veel grotere keus dan in welke fysieke winkel dan ook. Theepot, goed verpakt, kwam snel onze kant op en viel op alle fronten mee: erg mooi qua uiterlijk en heel functioneel. Kortom wij zijn heel tevreden.
Duidelijke site ,snelle levering en geweldige kwaliteit,
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe theepot en vooral met het losse theepotje
Waar de thee in moet erg handig Onze oude theepot daar zaten pootjes onder en hoe vaak dat ding niet is omgevallen Dus met deze xijn wij erg tevreden mee

Met vriendelijke groeten Ria Borkent
Heb het product niet ontvangen terwijl GLS zegt dit afgeleverd te hebben

Inmiddels reactie gehad en er wordt een nieuw product gestuurd.
Waar ik niet over tevreden ben is GLS. Volgens de mail hadden ze aangebeld maar vonden niemand thuis. Dat klopt niet want als we een levering verwachten, zetten we de poort open en zijn we attent op de bel. De leverancier heeft nooit aangebeld, volgens ons zelfs niet langs geweest (want als er een auto of persoon door gaat, gaat zelfs een extra bel af, wat hier 2x niet is afgegaan). En dat is niet de eerste keer dat dit zo gebeurt.
Blij dat Bredemeijer losse onderdelen zoals een deksel van een theepot heeft. Bestellen en de volgende dag in huis. Verzendkosten zijn wel hoog in verhouding tot de kosten.
Zelfs onderdelen worden jaaaaren lang geleverd en dan ook nog super snel. Top !
Nadat onze eerste Bredemeijer theepot na jaren gebruik was stuk gegaan weer een nieuwe gekocht.