Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Batko Machines
Batko Machines
MULTIFUNCTIONEEL. KRACHTIG. SOLIDE. DUURZAAM. Op zoek naar een duurzame en robuuste bandslijpmachine ontmoette Jac Nijskens, oprichter van Batko, een lokale producent, Ivica en zijn dochter Marijela, met dezelfde visie. De Batko bandslijpmachine werd CE-gecertificeerd. Momenteel is de Batko bekend in alle landen van Europa, van Albanië tot Zweden.

Die Batko 1400 xl ist eine qualitativ hochwertige, aber noch kompakte Maschine, laufruhig mit kräftigem Motor. Die Verarbeitung macht einen guten und soliden Eindruck.
Mit dem Zubehör und den entsprechenden Schleifbändern, für alle Arten von Schleifarbeiten bzw. Materialien einsetzbar.

Schnelle Lieferung.

Wünschenswert wäre ein in der Neigung verstellbarer Auflagetisch.
Snel en goed tegen een scherpe prijs wat wil je nog meer.
i am very satisfied with your products and your fast delivery. it is also easy to find the right things on your website.
gute Maschine ,gutes Angebot an Schleifbändern im Grundpaket
Rapidité de livraison et très satisfait du produit, par contre pas assez d'infos sur la garantie
Wat een fantastische machine! Mijn zoon (12) is er helemaal weg van, voor de hobby smeed hij messen en dan is z’n machine wel een luxe!! En zoals jullie zeggen een machine voor je leven lang en dat van je kleinkinderen en zo ziet het er ook uit!

Heel blij mee!

Het enige wat ik als opmerking zou geven is misschien iets aan de website doen ik vind hem niet zo heel overzichtelijk! Een duidelijke webshop misschien.
Man meldet sich im Shop an, bestellt und die Artikel werden zeitnah geliefert. Alles problemlos wie es sein soll was heute nicht mehr selbstverständlich ist. Deshalb 5 Sterne.
Ruim aanbod. Fijne updates via mail over de winkel vooraad en nieuwe apullen. En daarboven op nog een zeer snelle levering.
Helemaal in orde!
I can highly recommend you to others. Great webside. Easy to order and quick delivery. Also to Denmark :)
I would have liked the manual in paper though:)
Mijn frequentieregelaar was stuk. Er werd goed meegedacht voor een oplossing deze vonden we in het vervangen van de printplaat. Helaas was de staat dermate slecht dat hij niet meer te repareren was. In goed overleg is er een nieuwe toegestuurd.