Chem-Dry Tapiclean al ruim 30 jaar de specialist voor tapijtreiniging, vloerbedekking reinigen, meubelreiniging, grindvloer reinigen, tegelvloer reinigen en natuursteen reinigen en polijsten. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van het slaapkamer tapijt tot het reinigen van vele duizenden vierkante meters vloeren. Voor het reinigen van enkele eetkamerstoelen tot duizenden bureau of vergaderstoelen laten reinigen.

Partner ID | 42215E8D207119C |

- Positief 0%
- Neutraal 0%
- Negatief 0%
Totaal aantal beoordelingen: 0
Gemiddelde van 0 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)