Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Combifit
Combifit
Combifit is een vertrouwde naam in de branche. Al sinds 1992 zijn wij de leverancier van dichtingsmaterialen en ventilatietechnieken in de Benelux. Wij zijn een groothandel voor de hele beglazingswereld waar u als vakman zowel fysiek als online uw materialen kunt bestellen. Dat betekent dat u bij ons alle materialen en benodigdheden vindt voor het plaatsen van glas, behalve het glas zelf. Naast producten voor de beglazingsbranche leveren we ook producten waar de schilders-, montage-, gevelbouwers- en kozijn producerende wereld haar voordeel mee kan doen. Offertes aanvragen, productinformatie vergaren, in contact komen met onze vertegenwoordigers en bestellingen doen worden zo kinderspel voor al onze bestaande en potentiële relaties. Ontdek zelf hoe makkelijk wij het u maken uw inkoop te optimaliseren! Want als (zelfstandig) ondernemer wilt u vooral niet teveel tijd kwijt zijn aan inkoop van uw materialen.

Jos H.
Snelle levering, er was dit keer (voor het eerst) één artikel verkeerd geleverd en dat werd na een belletje met de klantenservice direct opgelost. Fijne leverancier!
Georgi V.
Super
Berend J. v.
goede kwaliteit en snelle/ goede verzending / service
Rien S.
Super snel geleverd en netjes verpakt top
johnny v.
Vlot , correct en goede prijs
Marc J.
Goed
Simon B.
Bestelling bij Combifit geplaatst. Bezorging ging super snel. Combifit heeft een ruim assortiment voor vakman en klusser!
Albert N.
snel geleverd
Theo v.
Komen afspraken en levertijden na,wat wil je nog meer
Rene M.
De materialen die ik bestelde omdat ze de beste prijs hadden, en op voorraad zouden zijn, zijn na 2,5 week nog altijd niet geleverd. Na een telefoontje (vriendelijk beantwoord) werd toegezegd dat de levertijd uitgezocht en doorgegeven zou worden. Daarna weer complete radiostilte. Kortom, ik heb nog altijd niet mijn spullen en heb geen idee wanneer ik ze kan verwachten. Ik heb spijt.