Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland staat bekend als de juridische dienstverlener die is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers. Op 1 januari 2012 zijn wij opgericht met als doel consumenten te helpen door BKR-registraties verantwoord te laten verwijderen. We kaarten misstanden aan, bemiddelen en starten juridische procedures. Zo helpen wij mensen uit moeilijke situaties. Na gebruikmaking van onze dienstverlening kunnen mensen vaak weer verder werken aan hun toekomst. Wij lichtten kredietdossiers van consumenten door op procedurele fouten – wij zien heel veel slordigheden bij banken – en brengen met een beroep op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) het persoonlijke verhaal van onze cliënten onder de aandacht bij kredietverstrekkers en dwingen ze tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is het aanpassen of verwijderen van oude aantekeningen uit het BKR-register. De ervaring leert dat met de juiste expertise zelfs de zwaarste coderingen succesvol te betwisten zijn. Daarbij werken wij volgens de Nederlandse en Europese wetgeving en dwingen wij verwijdering van registraties af bij verschillende kredietverstrekkers.

Mijn onterechte BKR is verwijderd, goede service.
De mensen die er werken zijn netjes. Gelijk na eerst betaling resultaat mogen ontvangen met als volg dat mijn Bkr registratie wordt verwijderd !
Zeker een aanrader

CL
Met dank aan Dynamiet is onze BKR-registratie succesvol verwijderd. Ondanks de lastige zaak en korte termijn hebben ze hun handen uit de mouwen gestoken en een positief resultaat voor ons achtergelaten. Met dank aan de behulpzaamheid van ***.we raden Dynamiet met volle vertrouwen zeker aan.

Groet,
***
Ik ben top geholpen.
Dynamiet heeft ivm onze A2 codering een spoedprocedure in gang gezet (ivm hypotheekaanvraag) en heeft ervoor gezorgd dat onze A2 codering wordt weggehaald! Een super organisatie.
Goed
Met alle hoop omdat we tegen BKR problemen aanliepen met de aanvraag van onze hypotheek hebben we dynamiet benaderd heel snel een gratis intake gehad en dan praten ze je een heel hoovol gevoel aan .Snel het gevraagde bedrag betaald want we kregen te horen binnen 8 weken hebben we resultaat snel alle papieren ingestuurd en opgevraagd .
Na 1 week krijg je netjes een mailtje dat ze iedereen hebben aangeschreven maar nog geen reacties hebben na 4 weken hebben ze nog geen verwachtte reaktie in de 5e week hebben ze ineens reakties ontvangen en zeggen ze we gaan verder in het dossier .
We zijn nu inmiddels bijna 3 maanden verder ik vraag nu al meerdere malen om een schriftelijke voortgang over ons dossier maar dit willen ze alleen telefonisch doen want op mijn vragen krijg ik geen antwoord en met een telefoon gesprek kunnen ze alles zeggen .
Wij hebben onze hoop maar laten gaan op het kopen van een huis en gaan wel een ander huis huren ..
Zeer positief , maken waar wat ze kunnen, heel helder een goed gesprek gehad .Als je openheid van zaken geeft en de volledige informatie dan gaan ze direct voor je aan de slag.
Ik zou Dynamiet zeker aanbevelen als je een bkr registratie achter je naam heb staan en ervan af wilt.
Je zult versteld staan wat zij kunnen.
Heel erg bedankt Dynamiet
Ik kan nog steeds niet geloven, dat mijn naam is verwijderd van de bkr. Ik wil mw *** heel erg bedanken. Ik kan weer gaan dromen om een droomhuis te kopen.
Binnen twee weken een verjaarde (opgekochte) schuld die de kop opstak bij de aanvraag van een hypotheek. BKR notering weg, schuld kwijtgescholden. Echt super snel geregeld!