Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Greengiving
Greengiving
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.

De bestelde pennen voldeden aan mijn eisen en waren er supersnel
De bestelde pennen voldeden aan mijn eisen en waren er supersnel
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het eerste contact met Greengiving. Als (groot)nbesteller van regulier drukwerk nu eens met bloemenzaad. Leveranciers zijn dun ,,gezaaid’’ in NL ivm snel defect aan printer door het speciale ,,groei’’papier wat gebruikt is.
Ik had telefonisch en in de order vermeld dat ik het voor een bepaalde datum moest hebben. Telefonisch werd mij gezegd dat het dan wel goed zou komen. Dat is dus helaas niet gebeurd.

Verder wel mooi product
Snelle reacties en begrip voor het moment dat van onze kant niet zo snel ging. Altijd fijn om met jullie samen te werken.
duidelijk communicatie
snelle actie
Duidelijk en goed geleverd
Prettige communicatie. Zeer, zeer snel schakelend en meedenkend. Uiteindelijk exact het product zoals we het hebben wilden. Heel tevreden.
Tot bags besteld met opdruk logo. Hele mooie kwaliteit tassen, duurzaam, mooi gedrukt en snel geleverd tegen een prima prijs.