Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Tegelspreuken.nl
Tegelspreuken.nl
Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een vriend, familielid of collega? Zoek dan niet verder Tegelspreuken.nl is dé specialist in bedrukte tegeltjes! Onze authentieke keramische tegeltjes worden op 200 graden bedrukt met uw tekst, spreuk en/of foto voor een fantastisch resultaat. Met meer dan 113.000+ tevreden klanten kunt u er zeker van zijn dat u de hoogste kwaliteit & service van ons ontvangt. Onze tegeltjes zijn niet alleen decoratief, maar ook een geweldige manier om dierbaren te verrassen, te herinneren of te laten lachen. Alle tegels worden geleverd in een leuke luxe geschenkverpakking met een gratis haakje met kartonnen standaard. De tegeltjes zijn van topkwaliteit met een HD+ full colour bedrukking voor een superscherp en mooi resultaat. Met een afmeting van 15 x 15 cm passen ze perfect in elke ruimte. Bestelt u op werkdagen vóór 16.00 uur, dan wordt uw bestelling bovendien dezelfde dag nog verzonden! Bij ons gelden staffelkortingen vanaf 10 stuks en vanaf 5 stuks binnen Nederland is de verzending kosteloos. U kunt ook inspiratie opdoen in onze collectie van meer dan 7700 spreukentegels. Heeft u een vraag of speciale wens? Ons team staat klaar om u te helpen. Maak indruk met een persoonlijk tegeltje van Tegelspreuken.nl - hét cadeau dat blijft hangen!

Hele vriendelijke en overzichtelijke site. Een tegeltje naar wens is zo geregeld.

In een oog opslag kan je zien hoe je tegeltje er uit komt te zien Voor 16 uur besteld ook echt de volgende dag bezorgd.
In één woord; geweldig! Ik was blij verrast met het tegeltje, wat ik heb ontworpen voor mijn beste vriend. Echt prachtig en dat voor dat geld!
Ga zeker vaker bestellen, super leuk als kado!

Bedankt Tegelspreuken.nl
Super blij met het tegeltje en snel en goed geleverd.
Het hele proces van de tekst en de foto is heel simpel!
Ik heb tegeltjes besteld met delftsblauwe rand en in het midden een foto. Bestellen gaat erg eenvoudig. De tegels worden netjes verpakt in een doos en worden snel per post verzonden.
Kwalitatief een mooi product, in een goede en prachtige doos met een mooie wikkel. Kortom zeer goede uitstraling om iemand kado te geven. Ook in de doos de benodigdheden om de tegel op te hangen. De levering (zelfs gepersonaliseerd) was zeer snel. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen:-)
Bestellen was heel makkelijk, snelle bezorging en heel mooi en goed verpakt. Ik ben er heel blij mee en ik hoop de ontvanger ook maar dat denk ik wel.
Wat ik nog wel leuk zou vinden als je ook een foto op een tegeltje kan laten schilderen in delfts blauw.
Het wat makkelijk en snel te ontwerpen. Het tegeltje is erg leuk en mooi geworden. Binnen 2 dagen was het thuis bezorgd.

Erg blij mee. Echt een aanrader!!!
Snel maar weer bestellen
Veel handiger dan de andere sites die dit aanbieden.
Het enige nadeel is, is dat de grootte van de tekst vertekent op de site.

Ik had achteraf een grotere tegel moeten nemen, tekst valt kleiner uit dan het leek op het voorbeeld op de site..
De kleuren zijn mooi en de belettering ook