Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Europ Assistance Belgium – Nederlandstalige beoordelingen
Europ Assistance Belgium – Nederlandstalige beoordelingen

Europ Assistance is duur maar werkt wel enorm vlot. Geen poespas, Europ Assistance is heel gemakkelijk bereikbaar wanneer de nood hoog is. Op zo'n moment heb je geen rompslomp nodig. De enige vraag die ik me stel: wat als je ergens bent waar je smartphone geen internetverbinding kan maken.
Ik was heel aangenaam verrast hoe vlot het proces verliep toen ik in de moeilijkheden zat: onmiddellijk actie gevolgd met korte en heldere communicatie.

Toen ik mijn wagen terug gestart kreeg alvorens de pechdienst aankwam, was het me niet helemaal duidelijk via welk kanaal ik dit moest communiceren.
ik vind het jammer dat alles nu op een zeer onpersoonlijke manier met een app geregeld wordt.de laatste keer dat ik jullie nodig had, (6/12/24) kreeg ik onmiddellijk na de aanmelding een SMS om te zeggen dat ik er zeker van moest zijn dat mijn garage waarnaar ik de wagen wou laten slepen open was. maar niet dat er iemand verwittigd was, of wanneer die zou komen. Uiteindelijk heeft het meer dan 50 min geduurd voor die persoon er was. Op zich kan ik dat begrijpen, maar ik had graag een berichtje gehad dat er iemand onderweg was, 50 min wachten zonder bericht is lang.
ook om dan vanuit de garage (waar de auto naartoe was gesleept) aan een vervangwagen te raken, is niet gelukt met de app, maar gelukkig wel door naar jullie te bellen.
Vlotte communicatie
Vlotte, snelle en vriendelijke service.
Snelle en correcte bijstand 7
Vlotte reactie en behulpzaam
Je wordt als klant, die zich in een noodsituatie bevindt, beleefd en vlot geholpen.
Snelle en correcte service
De snelheid van de interventie
vriendelijk en behulpzaam zijn