Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

FIRM24
Alleen beschikbaar bij Firm24; het Digitale Aandeelhoudersregister! Alles wat je nodig hebt om zo overzichtelijk mogelijk je BV te runnen vanuit je eigen digitale omgeving. Zie in een oogopslag de huidige stand van zaken en alle mutuaties uit het verleden. En dit alles is standaard inbegrepen bij je oprichting!

Goed geholpen met doorlopen met veel geduld, begin was even te amikaal, daarna liep het fijn door.
Met een aantal vragen ben ik over de telefoon en via de chat snel geholpen door Thijs, deze was erg behulpzaam en keek direct mee dit heeft ervoor gezorgd dat ondanks wat kleine probleempjes het erg vlot verliep.
FIRM24 heeft mij geholpen met het omzetten van een eenmanszaak naar een BV. Vragen werden volledig en duidelijk beantwoord door Thijs.
Antwoord snel gevonden
Vriendelijk, behulpzaam
Al meerdere diensten afgenomen. Goed en snel geholpen via de chat (door Michael).
zeer zeer slecht, medewerkers behandelen mij als vuil.na de betaling begon de ellende allemaal.

ze bleven elke keer weer vragen naar meer documenten en gegevens
terwijl wij dit allemaal hebben opgestuurd, vroegen ze om dezelfde stukken nogmaals. dit is heel amateuristisch. zodra je naar 5 maanden aangeeft geef mij mijn geld terug, dan verwijzen ze je naar hun voorwaarden. dat je geen geld terug krijgt als je zelf het traject beeindigd. dus tot op dit moment geen BV en geen geld.
1 grote poppenkast.
Joey van Firm24 heeft me goed geholpen, snelle services goed bereikbaar!
Idem
Perfect