Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

fitnesskoerier.nl
fitnesskoerier.nl
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, defensie, politie, topsporters, PT studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiotherapeuten)

Niet het eerste materiaal dat ik bestelde via Fitnesskoerier. Ze hebben een heel mooi aanbod en goede klantenservice. Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de PT Essentials Olympische stang van 152cm.
Top stang voor vrije halter oefeningen, en perfect van binnenmaat zodat je uw handen op de juiste afstand kan plaatsen voor vele verschillende oefeningen.
De kogellagers van de sleeves zijn van een goede kwaliteit en zeker aan deze zeer scherpe prijs.
Ook zeer tevreden van hoe het verzonden werd.
Sommige webshop verzenden het materiaal in zeer bedenkelijke verpakkingen. Ik heb meerdere malen beschadigd fitness materiaal aangedreven door het vervoer in een slechte verpakking.
Hier bij fitness koerier is het top.
De stang komt in een zeer stevige koker , die op zijn beurt nog eens in een zeer stevige karton zat.
Ik ben echt tevreden en zal hier nog kopen!
Een echte aanrader!
Levering en installatie was goed en ben enorm blij met de apparatuur!
Al 5 weken aan het wachten op een bestelling die “op voorraad” was.
Top producten! Alles is duidelijk en snel geleverd!
Na de bestelling nog wat aan kunnen passen en dat vind ik heel klantvriendelijk.
Hele vriendelijke en meedenkende heer aan de telefoon gehad. Snelle levering. Top bedrijf
Prima schijven, stevige rubberen laag. Handig vast te pakken
Aangeschafte leg curl was demo model maar was als nieuw. Stevig apparaat .Een dag na bestelling afgeleverd tot de voordeur.
Zeer tevreden met het apparaat zelf. Levering was ook heel snel ! Helaas is er wel een bout dat niet volledig kan bevestigd worden. Lijkt me na meermaals te hebben geprobeerd op een kleine fabrieksfout. De opening/ gaatje waarin de bout moet komen is niet groot genoeg ( andere kant lukt wel) waardoor deze uitsteekt. Voor de rest zeer tevreden van Fitnesskoerier!!