Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

FreshCotton B.V.
FreshCotton B.V.
In 2001 begonnen als een online adres voor printed t-shirts. Na 14 jaar is Freshcotton uitgegroeid tot een lifestyle webshop met een uitgebreid en divers aanbod aan herenkleding, herenschoenen en accessoires van altijd de nieuwste merken. Streetwear met een high-fashion twist. Met haar unieke collecties trekt Freshcotton.com 300.000 bezoekers per maand en verstuurt 140 pakketjes per dag. Naast de Nederlandstalige site verovert Freshcotton internationale markten met haar Engelstalige site. 10-15% van de omzet komt uit het buitenland. Naast Nederland en België wordt de focus uitgebreid naar de rest van Europa.

Slechte service, nieuwe jas besteld. Snel verzonden maar niks ontvangen. Pakket nog steeds niet ontvangen door postnl nu moet er eerst een onderzoek worden gedaan van 5 werkdagen. Helaas komt freshcotton de slogan voor 23:00 besteld de volgende dag in huis niet na!!
Kan producten niet ruilen als de maat niet klopt. Op de site staat niet vermeld wat de lengte van de modellen is dus het is soms lastig om in te schatten wat een correcte maat is. Bij retourneren zijn de kosten voor de klant, wat op mininaal €*** neerkomt. In mijn ogen schandalig als veel retourzendingen kunnen worden voorkomen als Freshcotton beter communiseert wat een passende maat zou zijn. De maatzoeker op de website werk namelijk ook niet.
Mooie en bijzondere kleding, maar als je net een te groot maatje hebt gekocht betaal je zelf voor retourkosten (en krijg je verzendkosten) ook niet retour
Perongeluk XL shirts besteld i.p.v. L, ruilen is niet mogelijk, waardoor je het product eerst moet retourneren om het vervolgens weer opnieuw te bestellen. Kosten retourneren zijn bijna net zo duur als de shirts zelf. Belachelijk!
Je dient zelf minstens *** te betalen voor een retour. Als het op de Track en Trace staat dat het product retour is geleverd bij Fresh Cotton dan betekent het nog niet dat je je geld terugkrijgt want volgens Fresh Cotton staat het wel op je T&T maar PostNL maakt nogal veel fouten. Het is wel je eigen verantwoordelijkheid dat je pakketje bij Fresh Cotton terechtkomt.... Heel erg slecht dus. Zou hier niets kopen als je het ook elders kunt kopen.
Ik bestel mijn kleding graag bij freshcotton vanwege het aanbod. Als ik hier kleding bestel ga ik altijd voor de “samedaydelivery” optie. Ik heb alleen nog nooit mijn pakket op de zelfde dag ontvangen. De reden hiervoor is vaak dat mijn order is blijven in het systeem. Ook is het voorgekomen dat mijn pakket van de radar is verdwenen. Dit wordt altijd netjes opgelost door mijn verzendkosten terug te betalen.
De voornaamste reden dat ik bij jullie bestel is vanwege jullie aanbod. Maar als ik in de toekomst elders de zelfde producten kan kopen ga ik dat zeker doen.
Over de chat gesprekken ben ik zeer positief gesteld. Snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen.
Wat ik teleurstellend vind is dat je €*** retournering kosten moet betalen. Kortom geen sneakers (waren te groot) maar wel geld kwijt. Hierdoor zal ik eerder ergens anders bestellen.
Paar dagen terug stussy longsleeve besteld, mooie stof, goed dik. Echte begint de bedrukking er al af te bladeren na 1 wasbeurt (op maar 30 graden). Shirt was zelfs binnenste buiten tijdens het wassen, en is niet in de droger geweest.
Vind het jammer want het is een mooie longsleeve. Wel is het shirt van goede kwaliteit en vind ik de bedrukking (voor zolang deze er nog op blijft) mooi, dus geef ik de bestelling een 6
goed en minder goed !Waarom minder goed betalen voor terugsturen betaal je de volle pond,verzendkosten maar wel weer een ander stuk besteld. dan weer kosten batalen.onderhand wordt het schirtje wel erg duur.!!!!!!
Goed snelle levering !
Ik vond het erg raar dat de verzendkosten en de retour kosten voor eigen rekening waren. Ik heb schoenen besteld die niet pasten, nu ben ik meer dan €*** euro kwijt aan verzend en retour kosten. Ik zal niet snel nog iets kopen