Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Hatchbag.nl
Hatchbag.nl

Johan K.
Tevreden over het materiaal vooraf en de levering.
jolanda v.
goede service, ziet er goed en stevig uit.
houdt de achterbak goed schoon
Patricia K.
De hoes sluit heel mooi aan aan de bekleding van de kofferbak, materiaal is erg stevig.
De beschrijving die erbij zit is duidelijk en goed op te volgen. Ik ben erg blij met dit product en kan het iedereen aanbevelen
Stijn S.
Perfect op maat en goede kwaliteit!
Jack V.
Fijn product en goed passende kofferbak bescherming.
Frank E.
het is een prima product ....echter als je geen ervaring hebt met het plaatsen/installeren ervan kan er wel wat fout gaan, bij mij het gebruik van het klittenband uit eindelijk heb ik het verkeerd gebruikt contact gehad met het bedrijf en gezien de prijs die het product koste eigenlijk wel verwacht dat ze me nog een stukje zouden toesturen. Dit gebeurde echter niet en dat vond ik wel teleurstellend. Vond de installatie uitleg niet echt duidelijk en ging daar mee de fout in. vandaar 4 sterren ipv 5
Sana S.
Perfecte maat, behalve bij de extra te bestellen mogelijkheid om het zeil aan de achterbank in twee te delen. Op die manier zou je dan uw achterbank apart neerklappen, wat een super idee leek. Maar in realiteit is deze net iets te kort om die in 1 beweging neer te klappen waardoor deze eerst losgemaakt moet worden aan de hoofdsteun. Vervolgens komt deze dan een goeie 15 cm te kort op de neergeklapte zetel. Voor de rest een topproduct!
Martine S.
Heel blij met de hatchback. Heb drie honden en mijn auto blijft door deze hoes keurig schoon, gewoon als nieuw. Past perfect, tot in de kleinste details en blijft jaren goed. Dit is mijn tweede hoes vanwege een nieuwe auto. Top keuze dus!
Astrid B.
Dit is de 2e keer dat ik een beschermhoes heb besteld bij Hatchbag. Zoals altijd goed geholpen en een prachtige hoes ontvangen. Enige minpuntje: nog geen 2 weken erna was er een kortingsactie waar ik ook graag gebruik van had gemaakt maar waar ze me bij Hatchbag telefonisch niet over hadden ingelicht. Tuurlijk is dat geen verplichting maar ik had het zeer op prijs gesteld als terugkerende klant.
Marcel D.
Dit is mijn 2de Hatchbag bagageruimte bescherming en ook deze past weer perfect.
De vorige aangeschaft vanwege vervoer van een hond in een leaseauto. Na verwijderen van deze Hatchbag bescherming zag de bagageruimte er als nieuw uit. Voor mij is alleen Hatchbag de beste bescherming die je kunt kopen.