Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Hatchbag.nl
Hatchbag.nl

Patrick H.
Zeer nette en perfect passen hoes voor in de achterbak van onze auto. We zijn er blij mee.
Oscar R.
Dankzij de goede product configurator past de kofferbakhoes voor de hond perfect in mijn BMW X3. Het plaatsen van de hoes was eenvoudig en snel klaar. Het probleem met de iDeal betaling werd keurig opgelost na contact met medewerkster ***. De kofferbakhoes werd binnen de aangegeven levertijd bezorgd.
marco v.
pasvorm is echt perfect maar de clittenband die bijgeleverd is ,is van ontzettend slechte kwaliteit. ik heb na een week al nieuwe moeten monteren,deze keer van het merk 3M en de kosten waren *** euro...dus super tevreden over de levering en pasvorm maar bijgeleverde materialen zijn slecht.
Met vriendelijke groeten
***
Roger R.
Degelijk product. Past naadloos! Eenvoudig te installeren.
Rob d.
Goed overzichtelijke website. Uitstekende kwaliteit met duidelijk uitleg mbt de montage. Uitstekende pasvorm en makkelijk schoon te maken. Dit was inmiddels de 3e kofferbakhoes die ik besteld heb en uiteraard een zeer praktisch oplossing voor het vervoeren van de hond.
Jan v.
Punt gewijs aangeven van het aanbrengen om het netjes te krijgen. Voor de rest is het functioneel.
Danny B.
Zeer goede pasvorm, snelle levering, prijs is redelijk. De knop van de trekhaak is niet vrij toegankelijk, daarvoor moet je dan de rand lostrekken. Maar die heb ik gelukkig maar zelden nodig.
Remco H. V.
Het was een probleemloze en snelle levering van de bestelde producten!
R P.
Product past perfect, makkelijk ‘te installeren’. Is erg stevig materiaal en doet zodoende perfect wat het moet doen.
Ik miste bij de levering een plakstrip voor de klep bescherming, maar na een mailtje naar klantenservice is die nagezonden en had ik die in enkele dagen binnen. Top product en top service. Had ik deze maar eerder gevonden
Angelique M.
Top product , past precies.
Heel blij mee