Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Haverkamp Deventer
Haverkamp Deventer
Haverkamp, sterk in maatwerk!

Binnendeuren gekocht op maat. Netjes ingehangen door de monteurs. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
De garagedeur is uitermate correct geplaatst door vakkundig en vriendelijk personeel
Vanaf het eerste telefoongesprek, ons bezoek aan de showroom en de levering en montage van twee deuren in onze woonkamer, hebben de medewerkers van Haverkamp Deventer ons het gevoel gegeven dat de slogan:
Sterk in Maatwerk, wordt waargemaakt.
Veel dank voor jarenlang plezier, zowel in de passende uitvoering als het dagelijks gebruik!
Ik ben erg blij met het geleverde maatwerk van mijn nieuwe garage deuren. Veilig, super handig en het ziet er heel anders uit!
Voor onze woning waren wij op zoek naar een nieuwe voordeur. Vanwege de kosten gekozen om dit lokaal te laten uitvoeren, zo zijn wij bij Haverkamp uitgekomen. De showroom had helaas niet al te veel voorbeelden, maar wij wisten al aardig wat wij wouden en hebben samen met de verkoper kunnen bestellen op basis van een catalogus.

De installatie is goed verlopen, alles is ter plaatse pas gemaakt. Hierna zijn enkele restpunten ontstaan die vervolgens snel zijn opgelost. Al met al prima service.

Na ons telefonisch afspraak kwam een zeer vriendelijk slotenmaakster. Ze wist meteen hoe alles snel en vakkundig verholpen kon worden. Daarnaast vroegen wij ze de andere drie sloten wilde vervangen. Prima werk. Wij zijn zeer tevreden. Alles tegen een redelijke prijs.