Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Holland Gold
Holland Gold

Snelle en veilige levering.
Fijne en goede service! Communicatie per e-mail over de voortgang van de bestelling gaat over het algemeen goed. Een enkele keer gebeurt het dat de e-mail met het tijdslot van de transporteur niet één dag van tevoren bekend is, maar na contact wordt dit direct opgelost!

Snelle en degelijke service, eerlijke prijzen, duidelijke info
ik kan niet anders zeggen dan dat de bestelling uitstekend afgehandeld is
makkelijk bestellen overzichtelijke koerslijsten en prijs, verzenden snel en overzichtelijk, gewoon eigenlijk zoals het hoort
Goede service. Aankomen gaan snel en gemakkelijk. Heel tevreden.
Ik vind HollandGold een vriendelijk bedrijjf, makkelijk toegankelijk en overzichtelijjk.
Bestelling en levering is prima afgehandeld.
Wel zou ik een bevestiging direct na bestelling en betaling op prijs stellen
Hier nog even een tweede evaluatie ... ik groei steeds meer in m'n edelmetaalrekening, de gemakken ervan zijn prima om m'n zuurverdiende centjes 'veilig' te stellen. Momenteel wat 'onrustig' omdat ik nog steeds niet kán inschatten of m'n centjes naar goud, zilver, platina of palladium moet gaan ... dus ik 'speel' er mee; blijkt best een leuke hobby, maar alleen als je het kunt missen. Je kunt nl ook de 'mist' in gaan, maar ff opletten en eventueel gebruiksadvies van Holland Gold inwinnen! Verder mag je het lekker zélf doen; eigen verantwoordelijkheid ten top ... uitstekend ! Bij mij gaan géén cent teveel naan m'n bank-spaarrekening !
Veilige bezorging