Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kaartje2go.nl
Kaartje2go.nl
Ons bedrijf heet Kaartje2go, omdat je bij ons op een leuke, snelle en eenvoudige manier unieke kaarten kunt maken. Of je nu een verjaardagskaart, beterschapskaart, uitnodiging, geboortekaartje of kerstkaart zoekt – wij hebben het allemaal! Bovendien zorgen we voor snelle verzending: bestel vóór 21.00 uur en jouw kaart gaat dezelfde dag nog op de post. Is het niet goed? Dan krijg je je geld terug!

Regelmatig nieuwe producten en een duidelijk gebruik van mogelijkheden
Scherpe foto op de kaart voor mijn vader. Heldere kleuren en perfect afgewerkt zoals besteld. Ook netjes bezorgd op de aangegeven datum.
Prima verzorgd, fijn dat er kortingscodes en spaaracties zijn. 👍🏻
Ben helemaal niet tevreden, het kaartje naar mijn dochter zou afgelopen vrijdag bezorgt worden is niet gebeurd, voor haar operatie die nu al achter de rug is, ik baal hier behoorlijk van !!
Mooie site. Leuke kaarten.
Makkelijk om te veranderen. Kaarten komen op afspraak aan. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces
Ik ben heel tevreden
De fijnste software en bewerkingsmogelijkheden. En prachtige afdruk!
Prima site, echter helaas is de kaart veel te laat aangekomen. Hier kan dit bedrijf niets aan doen daar het schijnt dat de post er dit keer 6 dagen over deed om de kaart te bezorgen. Misschien dat kaart to go dit op zijn site kan vermelden dat het beter is om de kaart 1 week eerder te verzenden omtrent voorkomen dat bv een verjaardagskaart op tijd aankomt, daarnaast moet je er niet aan denken dat dit een rouwkaart betreft, sla je helemaal een blunder.
Het aanbod is heel groot De kaartjes aanpassen gaat heel makkelijk Kaartjes komen altijd op tijd Ik ben zeer tevreden
Gewoon gemakkelijk !!
Jullie zijn tot nu toe altijd snel & goed! Het product is goed en tot nu toe altijd op tijd geleverd. Jullie mensen zijn altijd ‘customerminded’ en zeer plezierig om mee in contact te komen. Vragen worden altijd snel & goed beantwoord + service with a smile! Thks!