Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

La Carte Internet B.V.
La Carte Internet B.V.
La Carte Internet (Geboortekaartjes.nl, Trouwkaarten.nl en Kerstkaarten.nl) heeft een ruime ervaring op het gebied van verkopen en drukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Inmiddels hebben we de grootste online collectie kaarten van Nederland en hanteren de zeer lage drukkosten. La Carte Internet heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedrukken van geboortekaartjes, trouwkaarten en zakelijke kerstkaarten. Daarom heeft uw bestelling altijd onze volledige aandacht en door jaren ervaring zijn we in staat u optimaal van dienst te zijn bij het bestellen van uw kaarten.

Mooie klassieke kaartjes, snelle levering en fijne communicatie. Helaas was onze eerste keuze uitverkocht en ook niet meer leverbaar terwijl ik de kaart nog wel kon kiezen en bewerken. Misschien een idee om deze kaarten te verwijderen?
Ik heb een prachtige trouwkaart besteld. 2 proeven gevraagd, omdat het lettertype niet goed leesbaar was... de 1e proef was perfect in elkaar gezet. de 2e was wat slordig, dus heb ik contact opgenomen om de vragen of ze erop wilden letten dat alles mooi werd gedaan. Ik heb al snel een mailtje ontvangen dat ze erop gingen letten en dat ik niet ongerust moest zijn.
Mijn uitnodigingen waren sneller dan verwacht geleverd en stuk voor stuk perfect in elkaar gezet!
Super bedankt!!!
Mooie kaarten die goed zelf te ontwerpen zijn. Van diverse mensen positieve reacties op de kaarten gekregen.
Schitterende kaart heel blij mee
Prima service. Snel qua leveren en service. Telefonisch bereikbaar.
Correcte leveringen precies zoals afgesproken en op de site ingegeven. Prijs ook prima! Wij zijn meer dan tevreden!!
Wij zijn zeer tevreden over de mooie kaarten zou het iedereen aanraden om bij jullie kaarten te laten maken
Alles helemaal naar wens, makkelijke website en snelle service... het feest kan beginnen!
Hele fijne partij die ons heel goed hebben geholpen met onze proefdrukken van trouwkaart.
Hele mooie trouwkaarten laten maken. Fijne service en in een mooi pakket verzonden. Heel blij mee.
Makkelijk om zelf een mooi kaartje te ontwerpen en zeer prettig geholpen bij enkele vragen die ik had.