Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Saake-shop.nl
Saake-shop.nl
Saake-shop.nl, sinds 2004 hét adres voor camera-accu's, opladers, geheugenkaarten en vele andere accessoires voor foto- en videocamera's. We leveren uitsluitend A-kwaliteitsproducten en altijd met garantie, óók op capaciteit. Wij leveren uit eigen voorraad, dus uw bestelling is lekker snel in huis. Altijd gratis verzending! Voor 18:00 besteld: dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Top!
Keurig verzorgd de bestelling ontvangen
Snel en voordelig!
Mijn eerste bestelling, is uitstekend bevallen, graag wat meer informatie over videoapparatuur, met een voorkeur voor het merk Panasonic; Ik heb jullie adres doorgegeven aan onze videoclub. Ga zo door. met vriendelijke groet
Snelle levering en goede kwaliteit spullen.
Altijd korrect geleverd. Juist geleverd en van degelijke kwaliteit wat ik verwachte.
Kortom: betrouwbaar.
Als regelmatige klant ben ik ook nu zeer tevreden over Saake, snelle en goed verpakte leveringen
Fijne webshop met snelle verzending
Ik ben niet in de winkel geweest maar heb een achtergrond voor fotografie op de website besteld. De service was prima en ik ben ook erg tevreden met het product.
Zoals steeds bij Saake: correcte prijzen, soms behoorlijk verlaagd, prima opvolging, snelle levering. En een uitgekiend assortiment producten, waar altijd wel iets te vinden is.