Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Silvano Online
Silvano Online
Silvano Waterbedden en Boxpringbedden wint op alle fronten. Met ons eigen A merken van de Silvano Online collectie, kunnen we beter dan wie ook inspelen op uw wensen. Het resultaat is topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien staan wij als Silvano Online bekend om de uitgebreide keuze en de vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

Nico d.
Super winkel en super voordelig
Ellen B.
Heb online producten besteld, was eenvoudig om te doen. Levering perfect afgehandeld door jullie.
Cor S.
Maak het mogelijk om een order toe te voegen aan een later gemaakt Account, zodat deze historie gekoppeld aan je Account beschikbaar kan blijven.
Hans S.
Waterbed besteld met beddengoed. Alles netjes geleverd en het bed zat snel in elkaar. Het slaapt echt fantastisch. Een kussen ontbrak aan de levering maar die werd snel nageleverd:
Marian V.
Altijd goede ervaringen, zowel met de aankoop van het watermatras en andere online bestellingen.
Jan R.
Duidelijke site en vlotte afhandeling.
M. W. v.
Goed gesorteerd,vlot geleverd
Richard K.
Zo'n simpel ding als een wig kan zoveel verschil maken prima product
ewout w.
Helaas werd er een verkeerd product geleverd, maar retourneren ging makkelijk, dat is ook wel een anders :-)
G.J. K.
Wij hadden 2 kussens en een tijk besteld. Na bestelling hoorden we niets over de levering. Toen ik belde bleek de tijk niet op voorraad, en daarom werd de totale order opgehouden. Kon nog wel 1,5 maand duren. Ik vind dat ik door Silvano op de hoogte gebracht had moeten worden, en de keuze krijgen om te wachten of vast de kussens te leveren en de tijk in back order. Nu moest ik zelf bellen waarom het zolang duurde. En ik vind dat wanneer een product niet op voorraad is, dit in de webshop bij het bestellen zichtbaar zou moeten zijn. Uiteindelijk heb ik de tijk geannuleerd en zijn de kussens vervolgens wel snel geleverd. Ik vind het jammer dat het nu zo is gelopen, omdat ervaringen met Sivano in het verleden positief waren.