Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Snelle en Correcte afwikkeling! TOP!
De bestelling verliep vlot en de bezorging conform afspraak.
Ook het telefonisch contact was plezierig.
Hele snelle service, mail toen het niet op voorraad was ( alleen nog het showmodel). Keurig dat we mochten kiezen. Uiteindelijk kwam hij ook nog veel sneller dan verwacht.
Ik heb iets besteld, het is op tijd geleverd en ik ben er tevreden mee
Online een hanglamp besteld en gekocht voor boven de eettafel.
Correct en goed verpakt en snelle service.
Straluma zeker een aanrader.
Pakket goed te volgen, prachtige ,luxe sfeervolle lamp , super blij mee
De chauffeur leverde het pakket (kon vanwege de afmeting en kwetsbaarheid niet met Postnl) keurig op tijd af. De lamp staat inmiddels te 'shinen' in de woonkamer.
bestelling keurig en op tijd geleverd. ook wachten we nog op een andere bestelling die wat later wordt geleverd waar wij keurig van op de hoogte werden gesteld en eventueel ons geld konden terug krijgen als we niet wilden wachten.
goede levering
Ben erg tevreden met mijn Marokkaanse lampen.