Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Website is duidelijk, het boeken van een verblijf gaat vlot. Mijn aanvullende verzoek bij de boeking werd heel snel opgepakt en beantwoord. De correspondentie met het team is volledig en uiterst vriendelijk. Ik ben uiterst tevreden met de correcte en prettige service. Fijn te ervaren dat er een deskundig team aanwezig is.
Persoonlijke touch 😊
Duidelijke site, veel en mooi aanbod aan huizen/appartementen.
Makkelijk om iets te boeken en fijn met verschillende aankomstdagen.
Ik werd gebeld omdat ik een fout in mijn e-mail had gemaakt, daarna kon ik probleemloos de Booking nog aanpassen. Echt keurig op de hoogte gehouden van elke stap. Hebben me op geen enkel moment het gevoel gegeven dat ik iets doms had gedaan (wat wel zo was 🫣).
telefonisch zeer goed te woord gestaan, vriendelijk en snel. Er was weinig wachttijd, de praktische zaken volgden snel. Via email kreeg ik meteen tips voor in de regio, bovendien was het een persoonlijke mail, geen standaard gegenereerde. Ik kijk uit naar het verblijf.
Goede prijs, veel kennis en heel erg warm contact!
Heel snel en vriendelijk geholpen door het team. Veel tips en ideeën ontvangen voor onze aanstaande vakantie.
Handige site met overzichtelijk de verschillende huisjes. Na de bestelling netjes opvolging of er nog vragen waren en informatie van de omgeving. Goed begin van de vakantie.
Nadat we via internet hadden geboekt werden we benaderd door de organisatie met de vraag of alles goed was gegaan. Heel prettig gesprek gehad met deze dame, welke met een enorme passie over Toscane sprak. Geeft heel veel vertrouwen. Dezelfde dag kregen we nog een persoonlijke mail met activiteiten in de omgeving. Dank voor de goede service, we kijken enorm uit naar de vakantie.
Heldere, duidelijke website, goede huizen met duidelijke foto's, prima prijs (de goedkoopste). Enige nadeel vind ik dat je niet terug kunt naar pagina 1 als je aan het boeken bent.