Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

USfoodz B.V.
USfoodz B.V.
Bij USfoodz zijn we gek op typisch Amerikaanse producten. In de webwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan dranken, snoep, snacks, ontbijt- en bakproducten terug.

Heel blij met de producten en alles in goede orde en vlot ontvangen. Maar een doos vol piepschuim kan echt niet meer anno 2022 jongens. Graag de verpakkingsmiddelen opnieuw bekijken en kiezen voor een milieuvriendelijkere optie!
Makkelijk te bestellen, goed verpakt en snel ontvangen!
Ik had een bestelling geplaatst en direct betaald via ideal
heb nooit een bevestiging van USfoodz ontvangen dat ze mijn bestelling ontvangen hadden, ook op mijn bericht via het contactformulier (via app) met de vraag of ze de bestelling ontvangen hadden nooit een reactie ontvangen.
Tot mijn vebazing werd de bestelling 2 dgn later wel gewoon geleverd via postnl
Betere communicatie zou erg fijn zijn!
Bestelling en bezorging was goed. Alleen geen orderbevestiging of t&t gekregen. Voorgaande jaren was het hier beter geregeld.
Top surveys
Uniek assortiment Amerikaanse producten, maar ook andere internationale producten. Bestelling vlot afgehandeld; netjes contact opgenomen over product dat niet op voorraad was en vervangend product aangeboden.
Enige minpuntje: bij levering bleek één product een maand over datum. Dus daar mag iets beter op gelet worden.
Snelle levering
Top service!
Just wish there was a track n trace to follow my order.
Missing food from my order but no invoice available to check
Voldoet aan alle verwachtingen, bestelling wordt supersnel geleverd….wat ik wel graag zou willen zien zijn producten die in drogisterijen worden verkocht…zoals vicks nitequil of tylenol *